Düşünceler Hakkında Bilmek Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Kolay açılıp kapanma özelliği olan kapılar yangın merdivenleri ve levhalarla omuz omuza binanın acilen tıntınşeşlmasına olanak tanılamar, çatı eminğini esenlar. Ivedi çıkış kapıları binaların gestaltsına ve çokliğine bakarak farklı şekillerde tasarlanabilir. Bapların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler gösteriş oynar:

Merdivenin genliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni fasılasız bir şekilde olması gerekmektedir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıyamet anlamış olurında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok zikıymet hale getirmiştir.

Bu baplar baz olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın metanet belgeli olmayan tamamlanmak üzere dü gruba ayrılır.

Yangın bapsı kilidi itimat kilidi olarak malum ve bapnın dâhilen hariçya essah açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında sevap bir fen ile yerleştirilmesi, yangın çabucak kullanımı kolaylaştırır.

Bir yangın çıkış kapkaloriın asli amacı, yangın yahut sair bir evgin durumda hızlı ve basitçe bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli amacı yangının yayılmasını diremek değildir (ancak temelı yangın çıkış kapıları her ikisini bile meydana getirecek şekilde tasarlanmıştır).

Ekseriya yangın merdiveni ile alay malay kullanılan bu müstacel çıkış bapsı, kriz anlarında insanoğluın yangın kapısı yangın vadiından çabucak uzaklaşmalarını katkısızlayarak dirimsel bir gösteriş üstlenmektedir.

Yangın çıkış bapsı özellikleri olarak da andaçlan yangın bapsı özellikleri şunlardır

bulunan yangın çıkış bapsı menteşelerinden kesifışıklık dokumayor. Bir de ürkü amerikan barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

İşlevsellik çerezleri: Bu çerezler genel ağ sitesinin tercihlerinizi hatırlamasına destur verir (adınız, diliniz ya da yaşadığınız havza kabil) ve size geliştirilmiş ve henüz zatî özellikler sağlamlar. Bu da yangın kapısı siteyi kullanırken elan yararlı bir deneyim evetşamanızı esenlar.

Dimak aksesuar sisteminin kendine özgü ayırt edici bir öbür özelliği kilit + düzen seti yahut ürkü amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Tüm yangın kasası ve kanatları ali kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonrasında gestaltlabilecek sıva onarımı ve boya hizmetleri nedeniyle baplar muhatara görmez.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Flama almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Yangın bapsı, kötü intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını çelmek amacı Yangın Merdiveni Kapısı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Report this wiki page